!
!
0092
Uitgeverij

SND Uitgeverij Kerkrade

SND Uitgeverij Kerkrade verzorgt voor u de uitgave en adviseert en begeleidt u bij het uitgeven van uw eigen boek. Loopt u al langer rond met het idee om dat eigen bijzondere boek te laten maken maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Het is niet makkelijk om een boek te schrijven, maar bij SND kunt u uw boek wel eenvoudig in eigen beheer uitgeven. Hierdoor houdt u de volledige controle over het publiceren en uw boek komt er zo uit te zien als u het zelf wilt.

Wij printen uw boek, maar u blijft zelf verantwoordelijk voor de promotie, de verkoop en de distributie van uw uitgave. SND is met name gespecialiseerd in paperbacks: garenloos gelijmde boeken met een full colour omslag. Doordat wij dit gehele proces intern verzorgen, kunnen wij een professionele kwaliteit aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Genaaid gebonden boeken kunnen natuurlijk ook. Hierbij wordt een vertrouwde externe binderij betrokken.

Printing-on-demand houdt in dat uw boeken in kleine oplages geprint worden. Doordat de opstartkosten laag zijn en de levertijd kort loopt u niet het risico met een voorraad te blijven zitten. Tijdens een eerste gesprek nemen wij uw wensen en de mogelijkheden met u door aan de hand van voorbeelden.